повече за мен

Милена
Ацинов

Милена Ацинов е клиничен психолог, лицензиран терапевт и опитен изследовател на влиянието на стреса върху психо-физиологията на хората.


Каква е теоретичната ми ориентация?
Еклектична! Не се придържам към един конкретен подход, защото всеки човек се нуждае от нещо различно. На Кушетката всеки ден подпомагам психичното здраве и развивам още по-осъзнати и емоционално интелигентни хора.

В своята практика “Кушетката”, Милена работи с подрастващи и възрастни пациенти, подпомагайки справянето им с тревожност, депресия, стрес свързан с училище или работа, ниско самочувствие, трудности във взаимоотношенията. Има специалиализации, насочени към аутизъм при възрастни, терапия на натрапливости, терапия на млади възрастни, управление на стреса, посттравматично стресово разстройство и други. Подходът й е приветлив, практичен, и изцяло насочен към конкретния пациент. Терапията с Милена е колаборативна и динамична. Тя вярва, че да имаш терапевт не е равнозначно на това да имаш някого, който да определя как да живееш живота си, нито е и мълчаливо изчакване на появата на решение. Основен фактор за осъществяването на истинска промяна е автентична терапевтична връзка и приемане на личността, такава каквато е.

Милена е създател на съдържание за ментално здраве, което цели да достигне до всички, които искат да се погрижат за себе си, използвайки методики и стратегии за самопомощ.

ОБРАЗОВАНИЕ

Милена завършва Медицински университет София, а впоследствие и Софийски Университет Св. Климент Охридски. Тя е магистър по клинична и консултативна психология и автор на емпирично проучване със статистическа значимост в областта на влиянието на емоционалния стрес. 

ЛИЦЕНЗ
Лицензиран психотерапевт от The Key Training Academy, Австралия.

КЛИНИЧЕН ТРЕНИНГ

Милена започва работа като доброволец в клиники по детска клинична хематология и онкология в университетски болници в гр. София.

Преди да започне самостоятелна работа с пациенти, терапевтира в частната практика и под супервизията на един от водещите психиатри в София. Там натрупва опит с бордърлайн, шизофрении, биполярно разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство и много други.


Готов си да започнем да работим заедно?

Ако се интересувате от частна психотерапия, моля, изпратете имейл на milena@kushetkata.com, за да насрочим час за първична консултация и да поговорим за следващите стъпки.

Свържи се с мен

Обади се

(+359)-884-616-442

Адрес

гр. София, ул. Уилям Гладстон 32, ет. 1


Сесиите се провеждат на място в кабинета или онлайн.